Ontvang e-cards direct in je mailbox   -   Kies zelf de waarde   -   Veilig betalen   -   2 jaar geldig

×

Veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vraag.


Algemeen

Saldo

Betaling

Bezorging

  • Je kunt de SnowWorld Giftcard direct naar één ontvanger versturen door de informatie van die persoon bij 'jouw gegevens' in te vullen. Vul je eigen gegevens in bij het factuuradres. Let op, je ontvangt zelf geen bericht wanneer de cadeaukaart is afgeleverd.

  • Nee, indien je meerdere SnowWorld Giftcards bestelt is het niet mogelijk om deze naar verschillende ontvangers te laten versturen. De fysieke cadeaukaarten worden centraal naar één adres per post verstuurd. Je ontvangt voor iedere e-card een aparte e-mail op één e-mailadres.

  • De SnowWorld Giftcard (per e-mail) ontvang je na het afronden van de bestelling binnen 30 minuten per e-mail. De SnowWorld Giftcard (per post) wordt doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen met PostNL bezorgd.

  • Het is mogelijk dat de e-mail met de SnowWorld e-card in je map met ongewenste e-mail staat. Om veiligheidsredenen versturen we een digitale cadeaukaart maar één keer. Staat de SnowWorld e-card niet tussen de ongewenste e-mails? Neem dan contact op met ons Contact Center, we helpen je graag verder.

  • De SnowWorld Giftcard (per post) wordt doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen met PostNL bezorgd. Het kan voor komen dat er wat vertraging is ontstaan bij de postbezorger. Heb je alsnog niks ontvangen? Neem dan contact op met ons Contact Center, we helpen je graag verder.

Activeren

  • De SnowWorld Giftcard (per e-mail) is al geactiveerd en kun je direct gebruiken. Heb je een SnowWorld Giftcard (per post) besteld, dan dien je altijd voor gebruik eerst je cadeaukaart te activeren. Je ontvangt van ons een aparte e-mail met daarin een activatiecode om jouw SnowWorld Giftcard te activeren voor gebruik.

Verzilveren

Zakelijk